Cartier kellot – top 5 Cartier katsella malleja

W200737GCartier on tunnettu koruja yritys, joka aloitettiin vuonna 1847 Louis-Francois Cartier. Taskukellot olivat kello valinta monien tänä alkuvaiheessa Cartier. Cartier tuottanut laadukkaita mekaanisia taskukellot monta vuotta. Vasta 1904, kun Louis Cartier (perustajan pojanpoika) suunnitteli ensimmäiset miesten rannekello. Tämä rannekello oli hyvin samanlainen kellot, jotka ovat kuluneet tänään.

Yli muuna vuosikymmeninä, Cartier on tuottanut monia rakastettu ja laadukkaita kelloja. Viisi suosituinta Cartier katsella malleja ovat Santos, Roadster, Tank, Pasha ja Ballon Bleu.

Cartier Santos Kello on kello malli, joka oli ensimmäinen tuotettu Cartier vuonna 1904. Kello on suunniteltu Brasilian lentäjä Alberto Santos-Dumont. Santos-Dumont oli vaikea käsitellä taskukellon kun lennon. Louis Cartier tuottanut tasainen rannekello, jossa neliön kehys. Kello oli hitti Santos-Dumont, ja on jatkunut suosittu katsella saakka hetkellä.

Cartier Roadster Kello otettiin käyttöön vuonna 2001. Suunnittelu Roadster innostui autoteollisuuden maailma. Tämä on urheilullinen katsella joka esittelee tuntumaa tehoa ja suorituskykyä. Roadster on tonneau (pitkänomainen tynnyri) muotoiset kasvot kruunu, joka näyttää turbiinin.

Cartier Tank tuotiin markkinoille vuonna 1917. Tank on tyylikkään ilmeen luonut integroimalla suorakulmainen kellon tapauksessa kellon ranneke. Kellossa on sileät reunat ja pyöristetyt kulmat. Cartier Tank Kello on ollut suosittu alkuun kuuluisuuksia vuosikymmeniä, koska sen moderni ja muodikas. Se on edelleen yksi alkuun Cartier kellot tänään.

Cartier Pasha oli alun perin suunniteltu ja valmistettu vuonna 1933. katsella luotiin Pasha Marrakeshin joka pyysi, että kello on tuotettu joka oli sovellu uimiseen. Johtuen tähän pyyntöön, Pasha oli yksi ensimmäisistä vedenkestävällä kellot koskaan tuotettu. Vaikka se oli ensimmäinen tuotettu vuosikymmeniä sitten, Pasha säilyttää puhdas design ja moderni ilme kauniin pyöreä kellotaulua joka on suosittu tänään.

Cartier Ballon Bleu katsella mallia otettiin käyttöön vuonna 2007. Tämä upea katsella on pyöreä kello kasvot, katkaisevat sininen safiiri cabochon päälaen joissain malleissa. Blue miekka-muotoinen kello käsissä ja roomalaisin numeroin esiin tämän hienostunut katsella. Yksi silmiinpistävä malleja on Cartier Ballon Bleu Lentäminen Tourbillon joka on suunniteltu siten, kello liike vastustaa painovoiman vaikutus.

Cartier kellot ovat olleet erittäin toivottavaa kellot vuosikymmeniä. Kaunis muotoilu, laadukkaat materiaalit ja ammattitaito kunkin Cartier katsella tehdä Cartier Santos, Roadster, Tank, Pasha ja Ballon Bleu kellot kysytty myös tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>