Mittatilaustyönä morsiuspuvun

Jopa vähiten muotitietoinen nainen on mielipide, kun se tulee täydellinen hääpuku, ja kaikki valinnat ovat niin henkilökohtaisia ​​kuin heidän käsityksensä täydellinen aviomies! Jotkut suosivat perinteisiä ja klassinen, kun taas toiset haluavat ultra-moderni ja trendikäs. Ja jotkut, kuten romanttinen ja haikea, kun taas toiset ärtyisä. Valitsemalla täydellinen morsiuspuku voi kääntyä melko arvoitus modernin morsian, joka ei voi kyyhkynen piileskellä tiettyyn luokkaan.

Tänään nainen on vahva ja herkkä, seikkailunhaluinen ja kodikas, riippumaton ja rakastava – ja lista jatkuu! Mutta hyvä uutinen on, mittatilaustyönä morsiuspuvun, nykyaikainen morsiamet ei tarvitse valita vain yksi ”style” tai ”toteamus”. Esimerkiksi valkoinen tulee aina olemaan yksi suosituimmista värit morsiamen kylpytakit, mutta moderni, seksikäs tyyli ottaneet joskus päivätty ja ”puritanical liittojen pois hyvää – onhan siellä mitään seksikkäämpi kuin tivoli hieman ihon.

morsiuspukuKuva luotto: www.bridesire.fi

Alla on luettelo kuumaa suuntauksia ja seksikäs käänteitä perinteinen valkoinen morsiamen kylpytakit, jotka voivat tehdä niistä täydellisiä hyvin moderni morsian.

Pilkkominen: romahtaessa V-kaula

Ei ole parempaa tapaa esitellä ihana ihon sävyä kuin yllään valkoinen, mistä on osoituksena se on kuumimmat trendit sekä uimahousut ja mittatilaustyönä morsiuspuvun. Syvä, plunging necklines, etenkin rinnalla herkkä olkaimet, voi osoittaa ihoa pois parhaimmillaan. Bongattiin catwalkeilla Bridal Week New Yorkissa, syvä v-pääntie trendi melds perinteitä että seksuaalisuuteen.

Pallea: kaksiosainen

Tuore ja muoti-eteenpäin, toinen kuuma ja seksikäs suuntaus mittatilaustyönä morsiuspuvun on kaksiosainen: rajannut topit pariksi korkean kavennettuja ja pitkä virtaava hameet (reisi-viilto lisävaruste) tai jopa housut. Totta, olet menossa täytyy tehdä paljon vatsa rutistus paras vaikutus, mutta tämä tyyli voi näyttää ilmiömäinen.

Back: backless tai alaselän

Yllättävä ja seksikäs tapa osoittaa joitakin iho on mittatilaustyönä morsiuspuvun featuring matala tai Peek-a-boo selkä, tai menee kokonaan backless – nosta lämpöä! Saat ylimääräistä draamaa, yhdistyvät alhainen takaisin kaino edessä pääntie tai takki, joka voi piiskaa pois tilaisuuden jälkeen. Kuten sanonta kuuluu: he vihaavat nähdä mennä, mutta he rakastavat katsella lähdet.

Jalat: korkea-matala helma

Morsiuspuvut korkea-matala helmat pidetään vähemmän muodollisia ja perinteisiä kuin täyspitkä iltapuku, joten ne ovat täydellinen morsiamet, jotka haluavat olla hieman leikkisä ja rento, mutta silti halua olla dramaattinen ja seksikäs. Kuten bonus, jos muutat mielesi viime hetkellä, se on täydellinen hame käynnissä! (Vain leikkiä!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>