Tietää oikea hattu rokata tapauksessa

Naisten hatut tulevat eri kokoja ja värejä ja ovat kuluneet eri tarkoituksiin ja eri syistä. On erilaisia ​​hattuja markkinoilla ja naiset, jotka käyttävät niitä aina hienostuneen ilmeen niistä. Sanotaan, että naiset mielessä, keitä he ovat julkisia ja menee venymään näyttää ainutlaatuiselta. Hattuja voi voittaa muodin tai suojattuna elementtejä. Hattua voi myös olla tehty julkilausuman about your poliittiseen kantaan tai sosiaalisesta asemasta. Tässä muutamia tyyppejä naisten hattuja.

fashionable-winter-hats

Nallit

Niissä on yleensä suuri brims ja voit käyttää niitä lämpimällä säällä. Voit valita eri värejä riippuen väriä mekko liikaa. Ne ovat saa kesällä tapahtumia ja lisätä värejä asu.

Cocktail hattu

Pidetään lisävaruste juhlavaatteita, se on vaihtoehto iso ja laaja-brimmed hatut. Se on yleensä pienempi ja liioiteltu hinta. Enimmäkseen koristeltu fancy värillinen höyhenet, ne voidaan myös koristeltu huntu sekä helmiä ja koruja.

Cloche

Tämä on hatun, joka kattaa pään yläpuolella kulmakarvat niskaan. Se on vanhanaikainen kuin kello johdettu ranskan sanasta cloche, tarkoittaen Bell. Tämä hattu oli popularisoi 1920-luvulla. Se on yleensä nauhat kiinnitetty niihin ja ne välittävät erilaisia ​​tietoja käyttäjän. Riippuen siitä, miten nauha on kiinnitetty, niin voit tietää, jos nainen on naimisissa, harjoittaa tai yhden ja valmis seurustella.

Olkihattu

Tämä on valmistettu ruoko tai olkia. Se on lierihattu, ja on ollut muodin sekä suojavarusteita elementtejä. Tämä hattu on kuuluisa Euroopassa ja Aasiassa, ja ne ovat eri malleja. Voit käyttää tätä hattu ulkona ja kesällä kohteliaisuus asu.

fascinator

Ne ovat kuluneet joko häitä tai illalla toimintoja. Ne ovat korvanneet hatut nykyajan muotia ja on kulunut virallisiin vaatteita. Ne ovat koristeltu koristeet kukkia, helmiä ja myös kukkia. Tämä hattu on valmistettu väriloistoa liikaa. Voit käyttää sitä tehdä muodin tai lisävarusteena. Olitpa läsnä häät tai hevonen kilpa tapahtuma fascinator saa sinut erottumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>