Vintage leningit

defec00e75d2d4c891844eb14b23cbf1Olitpa 20s gamine nielu tai enemmän 70-luvun hippi prinsessa, vintage tyyli leningit ovat joustava ja monipuolinen tarpeeksi asentaa ympärilläsi. Aluksi nähnyt vain kooky, Backstreet putiikkeja, ne hitaasti (mutta varmasti!) Oksastetaan pääkatu ketjut ja kaupat keskuudessa. Vain hölmö voisi missaa mahdollisuutta kääntää kelloa taaksepäin, vapauta tyylit kauan sitten ja rock mekko menneisyydestä.

Suurin ongelma, kun se tulee yllään aito vuosikerta kuitenkin on tietenkin ikää, sitä enemmän päivätty mekko, sitä todennäköisemmin se on löystynyt saumoista ja jopa repiä. Ellei sinulla on varaa ylläpitoon mekko, kautta keinoin, kuten kuivapesu-, käsienpesu ja yhä ilmeinen korjaus silmukkaa ja vetoketjut, useimmille naisille aito vintage aiheuttaa monia ongelmia. Kuitenkin vintage tyyli leningit ovat halvempia, paljon käytännöllinen ratkaisu laajalle levinnyt ongelma.

Ei ole mikään salaisuus, että tyylit ovat käytetään yhä uudelleen ja uudelleen; Sekä suunnittelijat ja pääkatu merkkejä kierrättää menneisyyden ja muovata sitä 21. vuosisadan nainen. Muoti eliitti on aina nälkäinen jotain uutta, skannaus catwalkeilla jossa beady silmät, ogling potentiaaliset ideat ja grillaus suunnittelijat, jos se on ollut ennen nähnyt, se ei ole halunnut. Muoti blogit virtaus tuoretta ja innovatiivisia ulkonäkö ja trendit, tuhansia artikkeleita on kirjoitettu kuumin tyylejä ja toimittajien ja bloggaajien keskuudessa liittyä yhteen saarnata ihmettelee etsimistä, että yksi katse. Inspiraatio on kuitenkin tärkein tekijä sisällä muotia, ei ajatus on täysin ainutlaatuinen, ja jokainen suuri ja mahdollisille muoti trendi on jousitettu mieleen joku suuri joka oli innostunut asioita aiemmin.

Kun ostat vintage style leningit mutta on kaksi sääntöjä, jokainen nainen on noudatettava, tärkein ja ratkaiseva näistä on ihailun. Ei vain sinun pitäisi jumaloida oman leninki, mutta mekko on yhtä jämäkkä ja ohuemmiksi sinulle, anna sen esittelemiseen androgyyni ilme tai korostavat tonttu kuin naiseudesta. Toinen ja viimeinen sääntöjen on hauskaa ja jännitystä, jos olet kanavointi Mad Men tai olet seuraavista enemmän Wes Anderson vibe, ellei olet nauttia komeilu vintage innoittamana mekko, voit yhtä hyvin olla yllään farkut ja jumpperi.

Anna mekko nielaista persoonallisuuttasi ja muovaamaan sitä jotain, joka on ylpeä paikan omassa vaatekaappi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>